Cursus Assertiviteit

Psychologenpraktijk CuraMentis organiseert assertiviteitstrainingen bedoeld voor mensen die op een goede manier voor zichzelf willen opkomen zonder de ander onnodig te kwetsen. In staat zijn je wensen en meningen te uiten, anderen minder de baas te laten te spelen, rustiger te zijn in contact met je medemens en weten in welke situaties het voor jou belangrijk is om assertief op te treden.

Onderwerpen:

  • Assertiviteit, wat is dat?
  • Zelfwaardering
  • Verlegenheid en sociale angst
  • Omgaan met kritiek
  • Gespreksvaardigheden
  • “Nee” zeggen en grenzen stellen

Setting:

De groep bestaat uit maximaal tien personen. De training wordt gegeven door twee psychologen: Theresia van der Hoeven en Ellen Labree-Kraaijenoord

Bijeenkomsten: duur, data en kosten

De training bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten van 2 uur. Er worden assertiviteitstrainingen gegeven in het voorjaar en in het najaar. U kunt zich opgeven via het digitale aanmeldformulier op de website o.v.v. assertiviteitstraining.

Wie: Volwassenen 18+
Wat: 5 bijeenkomsten, max. 10 personen
Waar: CuraMentis in Valkenburg ZH
Wanneer: bij voldoende aanmeldingen wordt er een groep op een dinsdag of donderdagochtend (10.00-11.45) gepland.

Als je je aanmeldt, gaan we er wel vanuit dat je op alle genoemde data aanwezig kunt zijn – tenzij ziek of andere dringende omstandigheden natuurlijk. Het is met name vanwege de gesprekken wenselijk dat iedereen er gewoon elke keer is.

Kosten training: € 250,- (incl BTW).

Meer informatie kunt u krijgen bij Theresia van der Hoeven of Ellen Labree-Kraaijenoord. Telefoon: 06-27208424 of 06-44372297

Contact InfoCuraMentis
Kerkweg 2
2235 BC Valkenburg ZH
071-4013343
info@curamentis.nl